diumenge, 4 de maig del 2008

Quan el paraís està tan a prop...

Pont de luxe a Mallorca, autèntic paraís natural desprestigiat per salvatges onades de turisme espanyol i alemany, però quan un té la sort de recórrer sa illa amb mallorquins (en Xisco i na Maria), descobreix aquest tresor de la naturalesa. L'equip quedava completat per en David's "Corleone", la Paloma "màster del trivial" i la Moni "la punky". Van faltarAzu i Paco, la secció de
la Plana.


Cala Deià

La casa de turisme rural que van pillar, com podeu veure, era un lujazo, amb piscina inclosa, i enclavada entre les muntanyes de sa serra de Tramuntana, a Bianaraix, molt a prop de Sòller.
Vam començar el finde menjant porcella i fotent-nos com un bacó (jo he fet + 1,2 Kg), després caminadeta de 30' des de Cala Deià fins a Llucalcari. A la nit trivial Machotà contra fèmines. Els nois vam guanyar malgrat tenir el lastre dels germans Gaià després de salvar tres matchball de les noies.


La casa... un luxe

El segon dia vam iniciar activitats diferents, en Xisco i jo vam saldar un tema pendent: escalar a Sa Gubia. El lloc és molt guapo, ple de vies esportives i alguna de varis llargs, amb diferents orientacions per escalar a qualsevol hora i estació. Vam tatxar quatre cinquens i cap a casa.... que ens esperava la paella que va fer na Maria. La resta del grup va anar a Sa Calobra i es Torrent de Pareis, van xalar com possesos. Després de la paella, unes herbes al poble i Trivial que te crié.


Makareno, Maria i Xisco

El tercer dia vam anar a Valldemossa. David's, Paloma i Moni se'n van a es caló de s'estaca, paradisíaca cala a prop de sa casa d'en Michael i la Catherine. Els altres ens quedem escalant a les parets que hi ha baixant al port de Valldemossa. Una escalada molt maca, malgrat els dubtosos croquis i les dubtoses graduacions mallorquines... impossible decotar!!!

Vam acabar el finde amb un banyito a es Port de valldemossa i el corresponent berenar al poble, farra a la nit i fin de fiesta. Bé nois, fins a la Vall i esperem impacientment la propera trobada a Mallorca, tal com diuen les noves bases.

7 comentaris:

Anna ha dit...

Bueno, bueno bueno! quin finde més complet!quines cales més guapes!
MAKARENU, tu sí que en saps,a la foto de la piscina com el chico martini però sense ulleres, només et faltava la teva dona ventant-te!!! el putu amo!
Ja veig que no heu perdut el temps!
I perquè no perdis l'entrenament amb el trivial, aquí va una nova pregunta pel màster en geografia: quin és el riu més llarg d'Europa?jeje
Demà espero la resposta...
Ala, fins demà.
Anna
Ens veiem demà.

kueka ha dit...

la foto de la tombona al mes pur estil "patriarka de la droga"!!!!
aixo es vida!

RUMBA TEAM ha dit...

entre tu a la piscina de robert refort i la family benitez taxant a muerte nose......... jo estic per tirarme al tren!!
poseu la birra en fresc que ja soc aqui!

Pitus ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!! Ja has arribat Bernat???!!!! Espero consumir birres i xerrades ja!!! Kueka, has flipat amb la piscineta, eh?? Quin luxe post-escalada, nene!!! Això sí que és vida. Jover's!!! Mega-encesa aquest finde a Cabacés-Margalef-Montsant!! Com ho teniu???

kueka ha dit...

aquest finde plourà!!!! sino estaria bé. vosaltres què feu, baixareu?????????

Pitus ha dit...

Kueka ens veiem al bar o et portem unes xibeques al garito que estàs montant, que ja ens hem enterat!!!!

La mega-trobada Cabacés-Margalef la deixarem per un altre finde.

RUMBA TEAM ha dit...

Perfecte!!!!!!
aixi jo tampoc i fallare!!
Podriem comprar las xibeques a gros mercat ...ho dic perque nose.....
i que fareu el finde doncs??
tema roco??