diumenge, 15 de juny del 2008

Jornada de Kaos a Vilanova de Meià


Sector canyamars: Jaume, Cris i Morell (a la paret en aquell moment)


Les filles d'en Marley i en Bernat.



Bardissa amb el mòbil, per variar, i en Kueka.


Kueka & Bistec.


Gran trobada a Vilanova de Meià: Chacón i Eva, Sanabria, Tambo i Mireia, Jover Brother's, filles d'en Marley (Berta, Castro & Elena), Bardissa, Bistec, sector Canyamars i Makareno. El dissabte el sector Canyamars s'apunta una clàssica: Chubascos vascos, en Bernat i en Bardi s'apunten dues vies llargues, amb xibeca i migdiada pel mig, i en Tambo i la Mireia també tatxen a la roca dels Arcs. Dissabte nit gran incendi a la Font de la Figuera: carn a la brasa, birres & vi, i Iron Maiden!!! Recital d'en Tambo i en Chacón: "la vais a flipar!!!" En Sanabria també s'apunta a liquidar el "gigante" (Jb reserva amb cola). Diumenge, escalada popular al sector l'ECAM del contrafort, cinquens i sisens poc adients per la ressaka, de finura, què poc val el roco, eh!! Finalment, encesa en un 7b a la cova del costat: gran variants, Kueka tirant d'hombro, Bardissa encadenant i obsequiant-nos amb la versió romos (8a mínim), Bistec entregat amb el gri-gri (millor que en Bardi no el pilli...), en Bernat també li fot un pegue.... gran espectacle des de la tribuna. Us deixo amb el vuelo que va grabar en Kueka.

9 comentaris:

Pitus ha dit...

En Bob Marley maltractador???? Una llegenda urbana!!! Rastafaris al poder. Tireu d'hombro si sou valents, i si no en teniu prou, tireu de romos... el canto és psicològic!!!!

kueka ha dit...

una gran trobada!!!!!!!!! i una gran resaca!!!!!tot un honor!!!

RUMBA TEAM ha dit...

No hi ha canto n'hi romo que et faci enrrera....sino autopistes amb pocs carrils...i cerveses de més!! segueixo pensant que el 7b ho era.. com la gran costellada i privada de la nit anterior!!
Petits deixebles com us vareu deixar impresionar d'aquesta manera, amb la ment perturvada i esclafada, amb una sed de cavall i amb ulls vidriosos....
V+ al poder...

Unknown ha dit...

Pitus, i aquest cap de setmana més jornades del kaos, no?????

Fins aviat
una de les filles d'en Marley addicta al garrafón!

Pitus ha dit...

Siiii, aquest finde més kaos a Cavallers. Ahir a la Montse, primer 7a encadenat (estaeva d'oferta)!!! Birres a fondo a Cavallers per celebrar-ho.

Anònim ha dit...

molt be bou!!!!!!!!!!!!!!aixo ja no te freno!!!!viva el setimo grado!!!!!!!!!!

RUMBA TEAM ha dit...

Jo sabia que podia creure amb tu, té fet caure en molts moments i no tu he posat fàcil!!
Ara...tu i jo, formareu part un de l'altre, oferta o no oferta, exigent o no, ara em nesesitaràs com el sexe, encara que sigui fluid o en sec, per davant o per darrera, en fin.....ara formaràs part d'una altre era i espero que t'agradi!!
Ets un monstre, i encara no saps fins on pots arribar...
El 7A.

Tot un plaer estar a l'altre costat de la corda......per sempre.

Pitus ha dit...

Gràcies Bernat. La teva poesia està a l'alçada de la teva escalada. El millor de l'encadene va ser que tu hi fossis. Saps que hi ha un abans i un després de Còrsega.

I prou de romanticisme que al final ens haurem de petar el Kakas.

Anònim ha dit...

ara a pel 7b!