dimecres, 25 de juny del 2008

St. Joan a Cavallers: fisures i Alta Tensión



La vall de Caldes de Boí.



Jornades del Kaos a Cavallers aprofitant el pont de St. Joan. Lo millor, malgrat algunes absències destacades, la companyia: Beni ("semental") i Anna ("chinita"), Kueka ("porter de discoteca") i Berta ("José Tomás"), Tambo i Mireia, Moni i Pitus ("Makareno"). De veritat, un honor i un gran plaer. Cal destacar presències puntuals: en "Sapo", en Viuet (es deia així??) i la rossa, que no sabem el nom però que va provocar alguna targeta que altra; mereixia que fos citada.





L'Anna i en Marc a peu de via - Sector Placa tuka.



El primer dia vam anar als sectors Kanalla i Afrikan wall. En aquest últim hi ha un 6a molt bo, que reuneix gairebé tots els aspectes de l'escalada: desplom, placa tècnica i tarro, amb uns "alejes" que la vais a flipar. En el sector Kanalla hi havia unes plaques tumbades on es podia correr i tot, a l'estil Dean Potter. En fi, com a tants llocs, les vies fàcils no valien la pena i la bellesa s'incrementava a mesura que ho feia el grau. En Tambo ens dona unes lliçons de tècnica yosemítica mentre se'n du a vista uns curts però tècnics 6c i 6c+ de l'Afrikan wall. La Mireia i jo fem el que bonament podem.




Mireia, Pitus i Tambo després del 1r dia.

El segon dia cambiem de sector en búsqueda de vies fàcils més maques. Les trobem a Pared Inherte, dos bonics V+ (5c per en Tomàs) i 6a+, són tatxats per tothom, inclosos en Kueka i la Berta, que ja havien arribat. A partir d'aquí comença el deliri a la roca. En Tambo m'obliga a realitzar un 6b de fisures d'antologia, orgàsmic, manquen adjectius per definir una escalada tan preciosa. Després tatxem un 6c+ de remar al mateix sector, també molt bo. En Kueka i la Berta piren a fer bloc. Oju!! En Beni s'inicia al bloc de manera fanàtica.







La furgo d'en Beni preparada per sortir de Mataró.



El tercer dia en Tambo i la Mireia se'n van a fer Tàpia a l'agulla Jordi Pujol (esperem crònica detallada). En Kueka i la Berta a blocar. Els altres quatre, en un estat justet després de dos dies d'alta activitat diurna i nocturna, enfilem a Placa Tuka. Jo faig un 6b+ per error, volia obrir un cinquè. La Moni es posa les botes: V+, V+ i 6a. En Beni i l'Anna piren a Tàrrega, només queda una cosa: Alta Tensión.


La Terrasa on vam sopar.
Gran sopar al restaurant Llebreta de Barruera. Enfilem a Boí, on hi ha el retrobament per encarar la gran cita: Alta Tensión. El grup no defrauda: el cantant va enfarinat, les tres noies ens deleiten amb els seus balls i els seus vestuaris, els guitarristes a l'alçada. El repertori comença molt dens amb les rancheras mexicanes, però ben aviat apareixen grans hits de festa major: paquito chocolatero, Melendi, etc. En Kueka i en Tambo tallen la festa abans de què perilli el barranc del dia següent. El sector fiestero reacciona amb desqualificatius mentre cerquen la furgo, en fi, coses de l'alcohol, demanem disculpes un cop més.
M'agradaria acabar la crònica recordant els aperitius-berenars que la Mireia i en Tambo ens oferien després d'escalar: escopinyes i quintos... LA FELICITAT.












1 comentari:

RUMBA TEAM ha dit...

Deixeu alguna cosa pels pobres....
Deu us castigarà i en farà de vosaltres un gran castig, allà on més us pot fer malt!!
convertirà la cervesa en wisky!!
Visca la consolidació de l'equip Maresme Free Style.....jo sense vosaltres no seria ningú!!!
seguiu així!