dilluns, 7 de juliol del 2008

Rodellar: a programar sin lugar a dudas (J.Tapia)

Una altra gran trobada a la muntanya (després de Vilanova i Cavallers)!!!!!! Equipazo: sector Canyamars (Cris, Jaume i Morelli) i sector Mataró (Tambo, Mireia, Sanabria i Makareno).





Imatge borrosa del concert, com la nit.



Iniciem el finde al concert dels Primates al Kalandraka. Però quina encesa amb el punk i amb el grup Heavy que va tocar després. Gran entrega general!!! En Tambo i en Jaume posseïts per les versions d'Iron Maiden i cia, abraçant els amplis, cantant pel micro, llençant-se des de l'escenari...BRUTAL.





Preparatius previs al barranc.



Al dia següent ens anem a fer el Formiga. La gent xala de valent amb la jornada aquàtica, bons salts, ràpels (el remolíiiii!!!), psicobloc (el bidit!!!!) i molts riures. Tornem tocats físicament (sobretot la Cris) cap al càmping.





David Sanabria: l'elit mundial!!



A la nit, arrossada popular i a dormir. A dormir?????? Nooorrr, en Sanabria i en Makareno tornen a enfilar cap al Kalandraka tot i els dubtes. Una altra gran nit!!! Concert d'un grup de rumba de Santako-Nou barris i una penya de drum&bass que flipes. Compartim birres amb la gent del grup de rumba (que anaven emboletats) i assistim perplexos al duel de Jotas entre un xaval tajat i un avi de la zona. Guanya l'avi enmig d'ovacions de la multitud i s'endú un got de vi de premi, però quina annada!!! Tornem cap al càmping mentre en Sanabria em va explicant com s'ha codejat amb l'elit mundial: Huber, Potter, Kauk, etc. Acabo de genolls venerant-lo. Finalitzo la crònica de la 2ona nit amb dues imatges impagables!!!





Amb dos dels components del grup Heavy de la 1a nit.









Tornant al càmping... com voleu que no acabi
agenollat davant d'aquest home.

Al dia següent el sector Canyamars ens deixa per què la Cris ha d'anar d'urgències (esperem detalls de la cura!!!). Ens quedem fer unes vies d'esportiva al Camino i a Aquest any sí, quines autopistes a les porres!!! A destacar "l'home de la barca (6c)" per finalitzar el finde....UN HONOR I UN PLAER!!!

2 comentaris:

Anna ha dit...

Bueno, bueno, bueno, COM HI ANEU!!!

llàstima que no poguessim venir, perquè pel que dieu una annada! Les fotos ho plasmen molt bé, com anaveu de mascats, cabrons!

espero veure-us a alguns de vosaltres aquesta setamaneta ni que sigui per l'atzu.

Salut hijos del trueno, la birra i la roca!

Anna ( alias la xinita)

RUMBA TEAM ha dit...

Estic sense paraules!!
Amb aquestes fotos, ploro, magenollo i si voleu també em poso mirant a la meca!!!

Mai abandonaré lo millor...la pleve!