dimecres, 2 d’abril del 2008

MARGALEF, 28, 29 i 30 de Març de 2008

Finde espectacular a Margalef. Equip de tatxadors: Marc, Anna, Tomàs, Moni i Pitus. Molts temes a destacar: el ritme birrero que va imposar en Benítez i que en Tomàs i jo vam seguir religiosament. Les conseqüències es poden quantificar: 20 mitjanes al bar i unes encallades monumentals en discusions estèrils sobre medi ambient (pèsols, cartró reciclat, tala pins, etc.). En Benítez obrint vies a fondo fins que va patir una caiguda important, resentint-se física i mentalment. Les girls liquidant tot lo que els hi deixavem preparat, motivadíssimes. El biker de mataró (també conegut com ET)

encenent-se a la par. Resultat: tots els cinquens del sector "cingle del molí" liquidats. Un servidor (Macareno) va tatxar el 6a+ del mateix sector i va intentar el 7a i el 6c+ de Can torxa, tots dos molt bons. El diumenge es va fer un 4t i dos cinquens de Can Llepafils, acabant en Marc amb un cinquè de Can torxa. Aquí va començar l'encigalada monumental de la tornada, induïda per una explicació nefasta del guarda del refu i per un estat molt precari dels components del segon cotxe. Quatre hores de rustida per arribar a Mataró, que només van quedar compensades pel Pi monumental de la Palma d'Ebre i per la satisfacció d'haver passat un gran finde de riures i tatxades.

12 comentaris:

tomàs ha dit...

Visca los hijos de la roca!!!
Celebro el neixament d'aquest bloc. Pitus això demostra que ets un tiu amb iniciativa i... que tens temps lliure.
Val a dir, però, que l'alcohol em fa tornar una mica boig i passo a una fase de manca de vocalització quasi total(llámase el efecto Ozores) i, si més no, crec convenient prendre mesures; com per exemple menjar abans de beure (llámase el efecto cojín). El rotllo aquest de què us enfoteu de mi quan vaig taja, s'acabat!!!.
Per altra banda, reconec que dissabte fent els cinquens (per cert, per què es diu cinquè i no cinc o cinc més? es igual, deixeu-m'ho estar) vaig disfrutar com un cabrón i encara tinc els braços semi-popeyes... Ahhhh!!!!!
Bé, avanti amb el bloc i foteu-li gasto!!!!!
Nos vemos en la roca!

Pitus ha dit...

Alerta!!!

jaajaj, no m'enrecordava de l'efecte OZORES...impressionant, verlo pa creerlo!!!

Carles ha dit...

Oh! Clàssic blog d'escalada on el que té més rigor és, sens dubte, el recompte de birres!

Per molt quintos!

beni ha dit...

Molt bé macareno!!!així es fa, motivant als que comencen per animar-los a continuar tatxant!
Ja és molt tard i no penjarem cap imatge del finde a margalef (ja ho farem), només comentar que el gran mestre Macareno ( Pitus) ha demostrat com escaquejar-se del roco deixant-se els gats a casa, jaja. Això sí, al bar ha fitxat com el primer!
PETONS A TOTS!
I bona biciclatada per la Monica!
Tomàs, utilitza paper reciclat, jaja.Ens veiem per fer un 4t a + jaja.Nosaltres també ens ho vem passar de puta mare, S'HA DE REPETIR!
ENS VEIEM A LA ROCA...
Beni i Anna

RUMBA TEAM ha dit...

la millor foto, el bar amb vinillo de granel!!
hi ha coses que no canviaran!! aupa i força al blog!!
petons d'argentina
Bernat

Pitus ha dit...

Però que fort!!! Si tens un blog...Rumbateam, amb fotos d'obertues de veritat!!!
Molt bo. I el teu germà rustint-se als tsunamis ianquies!!! Déu n'hi do.

Tinc ganes de què tornis. Petons.

kueka ha dit...

makareno for president!!!!!!!!!!! disabte nem a tibar, t animes???

Pitus ha dit...

Baixo a Castelló a currar-la però merci per la invitació Albert.

A veure quan ens veiem i m'expliques el ianqui a fondo!!!

kueka ha dit...

tenim que montar una sortida mataronense !!!! tota la tropa i el vinaxu de granel!!!!benitez apuntat aquesta per kuan torni el brother!!!!!salud i akejin in the bar!

SMIKELS ha dit...

Mentre tinc el tema de l'escalada en stand-by proposo crear un blog que es digui "HIJOS DEL VICIO (En general)". Mentre ho medito donar anims al blog. Ole pitus, with a pair. Ens veiem. Agur

kueka ha dit...

magnesi esnifat!!!!

Pitus ha dit...

Smickel's!!!! para de follar i torna a escalar d'una punyetera vegada!!!!

Kueka!! de gran vull ser Jover!!! tatxadors i fustigadors autèntics!!
Para d'esnifar el magnesi, que et faràs mal. Ja m'han dit que freqüentes els xiringuitos playeros de modernitos, jajajaja!!!! Torna als bars de la plebe!!!!