dijous, 22 de maig del 2008

Però quina encesa!!!!

Ahir a la tarda (dimecres 21/05/08) vam estar al sector African wall de Can Jorba. Bonica tarda, amb bons debats per arreglar el món i grans tibades. Tatxadors: Toti, Ingrid, Noel, Bernat, Jordi i Makareno. Nou fitxatge: Noel "Ikea", té una esquena més grossa que un armari, gran xaval!!! El tatoo d'en Tambo va créixer després de les gratonades. Jover, rei, descansa una mica!! Com t'encens, ho tatxes tot!!! Ingrid, gran lluitadora; i en Toti s'haurà de buscar sectors de vuitens per no aburrir-se. Salut i bones escalades.

5 comentaris:

RUMBA TEAM ha dit...

com vai dir ahir:
MACARENO!!!!! ja m'estic començant a cansar,de veure't arrosegar com un cargol i volar com una papallona (amb les ales tortes) als 7a's!!!
que tenim que fer???...un curs de psicologia!!!! no, potser per a tu no, aquest el deixarem per en tambo!!!

El grau de les vies, és cosa de nens!!!!!!
Tu macareno, ja ets un Home!!!!
a veure si haviat deixes de plorar en els 7a!!

tu maestro (con mucho efecto).

SMIKELS ha dit...

Jo proposo que li poseu un crash-pad ple de Cactus de Siracusa que fan unes punxes grosses com el rabo de'n Mandingo. A veure si aixi el Pitus encara te tants collons de volar

Ingrikis ha dit...

Ei makarenos! Aquí Ingrid i Toti, ens agrada molt el vostre bloc, però en Toti està emprenyat, perque abans de publicar el seu nom en aquest bloc, haurieu d'haver parla amb el seu patrocinador ESPORTS DOM! Ja,ja,ja! Conyes a part, el bloc està genial! Bé, nosaltres vam tornar l'endamà a liquidar la feina i ho vam fer de manera èpica: en Toti va encadenar el 8a posant cintes (que cabrón) i jo vaig encandenar el 7a plovent que deu ni doret, així que un gran dia també. Una abraçada i fins la propera tibada amics!

RUMBA TEAM ha dit...

ingrid, aquells crits realment ansumaven tard o d'hora a victoria!

toti, ets un oso, para ja o haviat hauras d'anar a can espadradap perque et patrocini i no el dom que no s'estira ni amb el magnesi!!

parejita, poner el freno que si no vais a romper la balla del peaje!!

Pitus ha dit...

Felicitats pels dos!!!!! Quina manera d'encadenar!!!!