divendres, 24 d’abril del 2009

Full metal jacket

Portem dos dies a Eivissa. Bona acollida, allotjament a una casa rural perduda en un turó que s'hi arriba per una pista de 4x4 i bon rotllito amb la penya: Quim, Diana i Salvatore. Aquesta nit arriben tres xudes de Mataró.

Dos dies de bons encadenes al sector Buda. El primer dia escalem al sector colorado. A destacar xorreras de dios 6b+, Isaias 7a d'oferta, Menamorao 6c+ guapíssim i A cuchillo 7a+ hipertècnic de romos que només encadena en Bernat. La resta ens ho emportem tot a vista. La Moni fa cinquens i 6a's, tot i que no són lo millor del sector.

Avui hem anat al sector Amfiteatro. La seva aproximació fins a la torre Pirata ens regala grans vistes de Cala hort i Es vedrà. A partir d'aquí destrepe guadanyero no apte per gent amb vertigen, a casa ho convertirien ràpidament en ferrata. Arribes a una cova espectacular amb el mar a sota. Seguint les recomanacions de la guia, iniciem amb Tocando el vacio 6c+, boníssima via amb ambient clàssic que transcorre per dues bavareses tècniques i una fisura molt disfrutona. En Bernat se l'endú a vista. Després hem encadenat Full metal jacket 7a de categoria. Ho té tot: entrada bloquera, bombo amb sortida de monodit, romos, tècnica i un mur final que et transporta a l'èxtasis.

Després a vingut la picada de dits: La oreja de Rainer 7a+ duríssim i guadanyero. Entrada kalymnòtica, fisura desplomada molt dura i flanqueig guadanyero fins la R. Final de jornada a Cala hort amb banyito, primers bikinis de la temporada des de la terrasseta i unes bones clares.

Aviat més!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo soc la guadanya.....

QUE CABRONS!!!!!

la guadanya esta a tot arreu !
kueka.

Anònim ha dit...

FUL METAL JACKET!!!

Gran, patidor i guanyat encadene!!

Del que semblava imposible i durissim de fer... es convertir en gloria i crits per uns moments...

Aqui si que vares obrir una nova finestra uiaa!!

Felicitats

La Guadanya