dissabte, 11 d’abril del 2009

La Moni es posa les botes

Tres dies de Moni a fondo, escalant una vintena de vies del cinque fins al 6a+ als sectors belgium chocolate, Summertime i Arhi. La majoria molt bones, mes plaqueres i tecniques. Un 6a+ de 38 m a Arhi bonissim. Mentrestant, jo he anat provant 7a de referencia als sectors d-arginonta, sicati i ghost kitchen.

Hem passat de les coves que ens protegien de la pluja a buscar sectors d-ombra. Ha arribat el torro que preveu aquesta vegetacio escassa i coriacia, nomes alterada per unes poques oliveres mil-lenaries.

Ahir vam estar a sicati cave, un raco brutal del nostre planeta, que mereix una visita encara que no escalis. Es tracta d-un crater rocos molt a prop d-una cala d-aigues cristalines. El sector requereix un pateo de 40 min entre cabres i ovelles. Els paisatges d-aquesta illa, malgrat l-absencia de verd, son escandalosos.

Avui hem fet Ghost kitchen, un altre paredon desplomat ple de tufas, mocs i txorreres. Per fi he tornat a encadenar, no ho feia des del primer dia, m-he endut un altre 6c+ d-antologia a vista. El problema de tantes vies bones es que es solapen i nomes recordes l-ultima. Estem destrossats, cames, braços, calor, menjar poc, trepar molt...Aixo s-acaba, dema al mati a Spartacus o Poets a cremar-ho tot. Dilluns a Atenes a fer el guiri i cap a casa.

Prop de 1000 vies, 45 sectors, quantitat, qualitat i varietat escandalosa, mar, pau i tranqulitat, bon rollito, fatolitis bar... KALYMNOS= segurament el millor lloc d-escalada esportiva del mon.